web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii Investim în educaţie, investim în viitorul copiilor noştri

Investim în educaţie, investim în viitorul copiilor noştri

- Publicitate -

14 septembrie 2020, data la care copiii se vor întoarce la grădiniţă, şcoală, liceu, sperăm cu toţii, în cele mai bune condiţii de siguranţă. Criza sanitară, care ne-a afectat pe toţi, o să continue, nu ştie nimeni cu certitudine până când. Important e să conştientizăm, fiecare dintre noi, că avem nevoie de o Administraţie locală cu oameni de încredere pe care să ne putem baza, de cadre didactice pregătite să ofere cea mai bună educaţie copiilor noştri, să încercăm să devenim o comunitate mai unită, mai puternică.


​Împreună cu echipa de consilieri ALDE Câmpia Turzii, ne dorim să venim în sprijinul tuturor părinţilor şi cadrelor didactice, prin proiectul „Investim in educaţie, investim în viitorul copiilor noştri”. Ne propunem să alocăm fonduri pentru reabilitarea, modernizarea şi mobilarea tuturor grădiniţelor, şcolilor din oraş, prin dotarea lor cu mobilier nou acolo unde este cazul, prin modernizarea laboratoarelor de fizică, biologie şi chimie, pentru restabilirea încrederii în actul educaţional, în siguranţa, în condiţiile igienico-sanitare şi de confort.


​Ne propunem să eliminăm Fondul clasei, veşnica problemă de la începutul fiecărui an şcolar, prin alocarea de fonduri suficiente pentru consumabile (rechizite, apă, săpun, hârtie igienică, etc) tututor instituţiilor educaţionale şi alte materiale necesare îmbunătăţirii condiţiilor de învăţământ în vederea creşterii calităţii acestuia. Aştept cu nerăbdare ziua în care, la prima şedinţă din anul şcolar să ne concentrăm atenţia, pe activităţile culturale, pe viitoarele excursii pe care le vom organiza, în detrimentul discuţiilor legate de Fondul clasei. Mulţi dintre noi suntem părinţi şi sincer vorbind, am cam obosit să acordăm suport financiar în Fondul clasei, la începutul fiecărui an şcolar sau semestru.


Nu e o glumă, e doar una din propunerile cu care venim în sprijinul părinţilor, al cadrelor didactice şi nu în ultimul rând, în sprijinul copiilor noştri, viitorul comunităţii noastre.

,,Iubim Câmpia Turzii, Oraş european, Oraşul în care îţi doreşti să trăieşti!”
TU ce îţi doreşti?

Ec. Adriana Bega,
Mama Melissei, 9 ani şi a lui George, 5 ani

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii