fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiInspirați de articolul nostru, consilierii PSD propun instalarea de WiFi gratuit la...
spot_img
spot_img

Inspirați de articolul nostru, consilierii PSD propun instalarea de WiFi gratuit la Câmpia Turzii

spot_img
- Publicitate -
spot_img

În urmă cu două zile, Comisia Europeană a făcut un anunț privind lansarea proiectului WIFI4EU, prin care municipalitățile care doresc realizarea unei rețea de wifi gratuit, o pot face prin intermediul finanțărilor europene.

La Câmpia Turzii, primii care au percutat la această informație au fost consilierii locali PSD.

Aceștia au redactat o propunere privind realizarea rețelei respective, pe care au înregistrat-o la Primăria Câmpia Turzii.

„În calitate de consilier local,alături de colegii mei social democrați din Consiliul Local Câmpia Turzii, consider că este oportun pentru orașul nostru accesarea programului WiFi4EU, program prin care cetățenii din Câmpia Turzii vor putea beneficia de internet gratuit! Tot ceea trebuie făcut în primă fază este înscrierea primariei pe www.wifi4eu.ro, mă ofer voluntar să fac asta! Îndemn compartimentul din Primaria Câmpia Turzii si pe factorii de decizie să facă acest pas!

Internet gratuit! Inițiativa WiFi4EU se adresează entităților învestite cu o misiune de serviciu public, în special municipalități locale, biblioteci, centre de sănătate etc. UE va finanța echipamentele și costurile de instalare (punctele de acces la internet), iar entitatea locală va plăti pentru conectivitate (abonamentul la internet) și întreținerea echipamentului.

Un proces simplu, transparent, fără costuri pentru beneficiar, UE va plăti direct către executantul proiectului.”, a declarat Gheorghe Rece, liderul grupului consilierilor locali PSD.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: