fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiINCREDIBIL: Un bărbat se zbate între viață și moarte, din cauza incompetenței...
spot_img
spot_img

INCREDIBIL: Un bărbat se zbate între viață și moarte, din cauza incompetenței de la Serviciul Județean de Ambulanță

spot_img
- Publicitate -
spot_img

O oră și patruzeci de minute a fost nevoie pentru ca o ambulanță să-l preia pe Mircea Crișan din Câmpia Turzii, cetățean implicat activ în problemele municipiului.

Acesta a căzut în curte și s-a lovit puternic în zona capului, pierzându-și cunoștința.

”Vă scriu pentru un caz care se petrece acum. O rudă de a mea, pe nume Crisan Mircea, om care s-a implicat f mult in problemele comunitatii din Campia Turzii, este in stare foarte gravă, intre timp a intrat și in comă probabil după infart așteaptă o salvare de la ora16.05. Dupa apeluri disperate am primit la 112 tranferul cu salvarea Câmpia Turzii si de acolo am fost informati ca au fost azi persoane care au asteaptat 5 ore si sa avem răbdare.

E in vârstă, dar asta nu ar trebui să fie o scuză pentru Serviciu de ambulanță. Azi dimineață a fost cu mașina personala in Turda.” – transmite TURDANEWS.NET.

Când a fost preluat de ambulanță, Mircea Crișan era în comă profundă, fiind diagnosticat cu hemoragie cerebrală, însă povestea din spatele poveștii este una demnă de țara idioată în care trăim.

Spitalele din Turda și Câmpia Turzii au la dispoziție 4 ambulanțe (câte două pe fiecare spital) și, devreme ce la Turda au fost multe solicitări, pe arealul Câmpiei Turzii a funcționat ieri o singură ambulanță.

Cea de-a doua ambulanță, care trebuia practic să contribuie la asigurarea urgențelor, a fost solicitată la Petreștii de Mijloc, unde a rămas înzăpezită, ambulanțierii deplasându-se 2 kilometri pe jos.

În aceste condiții, nimeni nu a putut ajunge la bătrânul de 80 de ani, ale cărui șanse de supraviețuire sunt MINIME.

Astfel, RefleqtMedia face un apel la toți colegii din mass-media turdeană și județeană și la toți factorii de decizie din orașele Turda și Câmpia Turzii.

Oameni buni, avem nevoie de personal calificat, avem nevoie de mai multe ambulanțe, întrucât cele 4 ambulanțe câte există acum deservesc nu mai puțin de 100.000 de oameni, pe un areal care se întinde de la Frata, până la Iara.

În aceste condiții, oameni care ar putea supraviețui mor cu zile!

sursa foto: Câmpia eXpress

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: