web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii Incident îngrijorător la Câmpia Turzii - un copil de 10 ani a...

Incident îngrijorător la Câmpia Turzii – un copil de 10 ani a fost evacuat din microbuzul școlar în câmp

- Publicitate -

UPDATE: După ce RefleqtMedia a dezvăluit cazul de abuz clar împotriva unui copilaș de doar 10 ani din Câmpia Turzii, edilul Municipiului – Dorin Nicolae LOJIGAN – a dispus luarea măsurilor pentru a verifica ce s-a întâmplat.

„Deși microbuzul respectiv nu ține de Primăria Municipiului Câmpia Turzii, iar șoferul acestuia este angajat la Școala Gimnazială Avram Iancu, am solicitat o poziție oficială a Școlii în legătură cu acel incident. Dacă spusele din articol se vor adeveri, iar șoferul a avut, într-adevăr, o atitudine greșită, voi solicita PERSONAL să se ia măsuri împotriva acestuia.

Primăria Municipiului Câmpia Turzii are TOLERANȚĂ ZERO față de orice abuz împotriva copiilor din Municipiu!”, a declarat Dorin Nicolae LOJIGAN pentru RefleqtMedia.

 

 

ȘTIREA INIȚIALĂ

Ieri după-amiază, șoferul microbuzului școlar care transportă copiii către cartierul Lut a comis, în opinia noastră, un ABUZ, punând în pericol viața unui minor, în vârstă de doar 10 ani.

Astfel, pe fondul unor năzdrăvănii făcute de copiii pe care-i transporta, șoferul a dispus evacuarea unuia dintre minori, în câmp, pe Drumul Lutului.

„Îi fac plângere penală, mi-a pus copilul în pericol. Acolo în zonă sunt o grămadă de câini ciobănești care puteau să-l omoare pe copil. Șoferul acesta este inconștient.”, spune mama copilului evacuat.

Din spirit de solidaritate, un coleg al minorului evacuat a coborât din microbuz împreună cu acesta, însoțindu-l PE JOS, PRIN CÂMP până acasă.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii