web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii În timp ce tu aștepți chiar și trei luni ca să-ți schimbi...

În timp ce tu aștepți chiar și trei luni ca să-ți schimbi permisul, autoritățile se ascund după hârtii și telefoane

- Publicitate -

De mai bine de 8 luni s-a semnat protocolul de colaborare dintre Municipiul Câmpia Turzii, Instituția Prefectului Județului Cluj și Inspectoratul de Poliție a Județului Cluj, prin care li se promitea cetățenilor că-și vor putea schimba permisul la Câmpia Turzii.

Municipalitatea ghirișeană s-a grăbit să aplice protocolul și, cu o viteză și eficiență incredibile pentru autoritățile române au pus la dispoziția poliției incubatorul de afaceri.

„Am promis și mă voi ține de cuvânt când am spus că vom deschide birouri de permise, pașapoarte și înmatriculări la Câmpia Turzii”, spunea prefectul de Cluj, Aurel Cherecheș, în conferința de presă menită să inaugureze noul sediu al poliției.

De la acea conferință de presă au trecut trei luni și vor mai trece încă trei luni până la prima zi disponibilă pentru preschimbarea unui permis la Cluj (11 octombrie), iar cele două birouri promise de prefect au rămas la statutul de gargară politicianistă.

„Am formulat, până acum, două adrese către Prefectura Cluj, pentru a cere lămuriri cu privire la motivele care împiedică deschiderea birourilor. Nu am primit niciun răspuns, astfel că am însărcinat Direcția de Relații cu Comunitatea să trimită, odată la două săptămâni, câte o astfel de adresă, până vom primi răspuns. Pe prefect l-am sunat de nenumărate ori și nu mi-a răspuns decât odată, a zis să stabilim o întâlnire, dar această întâlnire nu se mai concretizează”, declară Dorin Lojigan.

În tot acest timp, polițiștii se bucură de noul sediu, iar cetățenii se bucură de răbdare …

RefleqtMedia a remis o cerere, întemeiată pe legea 544/2001 privind liberul acces la informațiile cu caracter public, coroborată cu HG 123/2002 privind normele de aplicare ale legii 544/2001 și coroborată cu HG 478/2016 privind
modificarea normelor de aplicare ale legii 544/2001, să ne comunice care sunt demersurile realizate de prefectură pentru deschiderea celor două birouri și care va fi data estimată pentru deschiderea celor două birouri.

Ne așteptăm la un răspuns evaziv, cu veleități politruce, însă îl așteptăm, pentru a vi-l arăta și dumneavoastră.

Totodată, facem mențiunea că dacă răspunsul este cel pe care-l așteptăm, RefleqtMedia va iniția o campanie de strângere de semnături pentru ANULAREA respectivului protocol și mutarea Poliției în vechiul sediu.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -