web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii Gheorghe Rece: „Oficial a început Campania Electorală! Neoficial, trăim vremuri dificile”

Gheorghe Rece: „Oficial a început Campania Electorală! Neoficial, trăim vremuri dificile”

- Publicitate -

Oficial a început Campania Electorală!

Neoficial, trăim vremuri dificile, în aceeași urbe, cu probleme din ce în ce mai acute și cu oameni care caută soluții pentru impasurile unui an imprevizibil.

Cetățenii municipiului Câmpia Turzii au dreptul la sinceritate și la o campanie departe de mizerie sau lupte politice. Este momentul să privim problemele cu obiectivitate și să ALEGEM așa cum ne dictează conștiința. Odată la 4 ani avem puterea de-a amenda, de-a alege și de-a decide ce este mai bine pentru noi, iar majoritatea devine vocea care dictează traseul. Cu toții suntem responsabili pentru locul în care trăim, iar votul este un drept câștigat cu multă luptă de înaintași.

Salut cetățenii municipiului Câmpia Turzii și îi asigur că am intrat în această cursă electorală din dorința de-a conta, de-a schimba și de-a respecta dorința fiecăruia.

Salut colegii candidați și îi îndemn să își poarte mesajul politic exact așa cum și-ar dori să-l primească din postura de simplu alegător.

Salut echipa mea și transmit tuturor că respect Votul de încredere , respect onoarea candidaturii și sunt aici pentru vecinii mei, cetățenii din Câmpia Turzii.

Redăm Câmpia Turzii cetățeniilor!
#primarReceGheorghe

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -