web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii EXCLUSIV: Prefectul de Cluj vine ASTĂZI la Câmpia Turzii într-o chestiune de...

EXCLUSIV: Prefectul de Cluj vine ASTĂZI la Câmpia Turzii într-o chestiune de MAXIMĂ importanță

- Publicitate -

Încă de ieri, prefectul județului Cluj – Mircea Abrudean – a anunțat o vizită de lucru, atât la Turda, cât și la Câmpia Turzii, însă RefleqtMedia vă spune – în premieră și în exclusivitate – MOTIVUL vizitei de la Câmpia Turzii.

Astfel, dacă la Turda, prefectul vine pentru a rezolva problemele de la Casa de Pensii, unde mai mulți cetățeni au raportat disfuncționalități și atitudine neprofesională a angajaților, motivul vizitei de la Câmpia Turzii este diferit și de o importanță maximă pentru strategia ulterioară a autorităților publice locale.

„Vin la Câmpia Turzii pentru a identifica un spațiu în care să deschidem un punct de lucru al Serviciului de Pașapoarte. Primăria mi-a transmis o adresă prin care mi-au comunicat că există un spațiu în sediul Poliției, care s-ar preta la asemenea volum de activitate, astfel că voi veni la Câmpia Turzii, împreună cu șefa serviciului pașapoarte, pentru a verifica acea locație.”, a spus Mircea Abrudean în exclusivitate pentru RefleqtMedia.

Totodată, prefectul de Cluj afirmă că strategia sa în ceea ce privește funcționarea serviciilor de pașapoarte, permise și înmatriculări auto este spre o descentralizare și spre o deschidere către capetele de județ, respectiv orașele Câmpia Turzii, Dej și Huedin.

Având în vedere funcționalitatea unui punct de lucru de la Serviciul Pașapoarte la Turda, am vrut să vedem dacă deschiderea unuia la Câmpia Turzii ar afecta activitatea celui din Turda.

„Există o problemă în principal de personal, însă vom găsi o soluție astfel încât să funcționeze amândouă, fie alternativ, fie vedem cum vom face.”, a spus Abrudean.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii