fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiEste oficial! Vin banii pentru reabilitarea Sălii Sporturilor „Ioan Stanatiev”
spot_img
spot_img

Este oficial! Vin banii pentru reabilitarea Sălii Sporturilor „Ioan Stanatiev”

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Forul deliberativ al județului Cluj a dezbătut astăzi împărțirea banilor proveniți din impozitul pe venit, către UAT-urile din județ.

După două ședințe în care consilierii județeni PSD au reușit să împiedice alocările bugetare, care se vede de pe Lună că au fost realizate strict pe criterii politice, în această după-amiază n-au mai avut ce face și cu toată neparticiparea lor la vot, proiectul de hotărâre a fost aprobat.

Așadar, 200.000 de lei vin către bugetul local de venituri și cheltuieli al Municipiului Câmpia Turzii, iar primarul – Dorin Nicolae LOJIGAN – are planuri mari cu acești bani.

O parte din ei vor fi folosiți la reabilitarea Sălii Sporturilor „Ioan Stanatiev” întocmai cum primarul le-a promis voleibaliștilor de la CSM, în momentul în care aceștia au promovat.

Deși timpul până la debutul în Divizia A1 e scurt, administrația locală de la Câmpia Turzii se va apuca rapid de treabă și va renova Sala Sporturilor, cu toate că – în conformitate cu spusele primarului – sala îndeplinește toate condițiile organizărilor de competiții sportive specifice Federației Române de Volei.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: