web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii Echipa de robotică a Liceului Teoretic „Pavel Dan” câștigă etapa regională BRD...

Echipa de robotică a Liceului Teoretic „Pavel Dan” câștigă etapa regională BRD First Tech

- Publicitate -

Când am auzit de acest “FTC”, noi, roboticieni micuți la început de drum am fost foarte fascinați de toată ideea de a ne construi propiul roboțel 🤯. Ne-am pus pe treabă acum aproximativ o lună și câteva zile ca să-l construim pe VOL-E de la 0 care ulterior ne-a bucurat atât de tare !

Suntem foarte entuziasmați să vă anunțăm că alături de CyberPunk Robotics și Esentza Revolution alianța roșie a câștigat etapa regională a BRD FIRST Tech Challenge Romania Cluj sprijinită de Natie Prin Educatie🥇.

Atmosfera din aceste 3 zile a fost uimitoare și ne bucurăm tare mult că am avut șansa să testăm și această parte a lumii 🌍. Pe lânga faptul că VOL-E aproape a “murit” de câteva ori, am avut noroc cu mecanicii noștri care au fost acolo gata să-l resusciteze 🛠️. Am trecut cu brio chiar și peste inspecția tehnică 🤩. Dorim să mulțumim echipelor aliate că ne-au ales să participăm alături de ei în finală și transmitem mulțumiri și organizatorilor ❤️.

Am învățat multe și de la această competiție care ne-a făcut să ne apropiem mai tare ca familie 🤗. Salutăm toți roboticienii și ne auzim la națională 🥳.
GO VOL-E, GO!

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii