web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii Dorin Lojigan: „Menținem impozitele și taxele locale în 2021 la nivelul celor...

Dorin Lojigan: „Menținem impozitele și taxele locale în 2021 la nivelul celor din 2016”

- Publicitate -

Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local organizată astăzi, la Câmpia Turzii, s-a aflat un proiect de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale aferente anului 2021.
Având în vedere strategia administrativă ghidată spre beneficiul cetățenilor și al antreprenorilor, pe care o aplicăm începând cu anul 2016, pentru al patrulea an consecutiv, taxele și impozitele din Câmpia Turzii, aferente persoanelor fizice și juridice, rămân la aceeași valoare din anii precedenți. Singura indexare a acestora este în conformitate cu nivelul inflației, așa cum prevede legea.


Taxele și impozitele locale pot fi consultate pe site-ul www.campiaturzii.ro.


„Încă de la alegerea mea în funcția de primar m-am ghidat pe ideea că taxele și impozitele mai mici sunt mai ușor de plătit de către fiecare și favorizează atât nivelul de colectare la bugetul local, cât și dezvoltarea mediului de afaceri. În 2017, la Câmpia Turzii, pentru prima dată a avut loc o rezonare a orașului, din punctul de vedere al taxelor și impozitelor locale plătite de cetățeni, persoane fizice și juridice.

Astfel că nivelul acestora a scăzut în acel an, descrescător ca zonă, dinspre centru înspre periferia orașului. Totodată, efectele acelei rezonări se văd și astăzi în principal prin dezvoltarea semnificativă a sectorului de afaceri în zona industrială.


În consecință, chiar și acum în plină perioadă de pandemie, avem mai mulți bani care intră în vistieria orașului. Aceasta este o politică liberală, de dreapta, menită să impulsioneze creșterea veniturilor cetățenilor și dezvoltarea sănătoasă a mediului privat.”, a declarat edilul de la Câmpia Turzii.

Vă reamintim că, grație politicii de fiscalizare implementată în oraș, la Câmpia Turzii au venit unii dintre cei mai reprezentativi antreprenori mondiali, dintre care amintim: Cikautxo, Berg Banat, Heco Schrauben, GreenWee sau Voeltalpine.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -