web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii Dorin Lojigan in vizita de lucru la CNI - a completat documentatia...

Dorin Lojigan in vizita de lucru la CNI – a completat documentatia pentru Bazinul Didactic de Inot

- Publicitate -

In urma cu 10 minute, Dorin Lojigan, primarul Municipiului Campia Turzii, a dat o declaratie oficiala prin care anunta finalizarea documentatiei aferente Bazinului Didactic de Inot.

Ieri, la Compania Natională de Investiții, în cadrul unei întâlniri oficiale cu reprezentanți acesteia, am stabilit detaliile procedurale cu privire la construirea bazinului de înot la Câmpia Turzii. Am completat documentația necesară solicitată în cadrul acestui program, urmând ca ministerul să demareze imediat procedura de achiziție a constructorului. Câmpia Turzii este pregătită din punct de vedere procedural în ceea ce privește terenul pe care va avea loc construcția, aflat în Parcul Municipal – Berc, la fel cum ne vom implica cu responsabilitate în orice demers care să vină în sprijinul atingerii acestui obiectiv pentru comunitatea locală. – a spus Dorin Lojigan.

Declaratia primarului vine la 2 zile dupa ce RefleqtMedia a dezvaluit intrarea in linie dreapta a procedurilor privind edificarea investitiei la Campia Turzii.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii