fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiDorin Lojigan cheamă DNA-ul în propria primărie
spot_img
spot_img

Dorin Lojigan cheamă DNA-ul în propria primărie

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Ca urmare a articolului publicat de RefleqtMedia prin care vă prezentam sesizarea apărută pe site-ul piatadespaga.ro privind șpaga de 5000 de euro la Primăria Câmpia Turzii, primarul municipiului – un adept al justiției independente și moderne, a hotărât să cheme DNA-ul în propria instituție.

„Nu voi tolera nici corupția, dar nici denigrarea instituției noastre

Ca urmare a articolului „5000 de euro șpagă la Primăria Câmpia Turzii – vezi în ce condiții”, postat de site-ul de știri www.refleqtmedia.ro la data de 21.05.2018, prin care se invoca faptul că un șef de serviciu din instituție ar fi primit 5000 de euro șpagă, sub formă de sponsorizare, am formulat o plângere penală in rem, pe care am depus-o la Direcția Națională Anticorupție Cluj, în vederea identificării și tragerii la răspundere a funcționarului public care se pretinde că ar fi primit șpagă.

Totodată, dacă nu se identifică acest funcționar, am solicitat identificarea și tragerea la răspundere penală a persoanei care a săvârșit infracțiunea de denunț calomnios prin postarea și distribuirea informațiilor arătate în cele ce urmează.

Sunt un adept al respectării legii și sunt total împotriva corupției, motiv pentru care am ales sa formulez aceasta plângere penală. În același timp nu voi tolera niciodată denigrarea imaginii instituției pe care o reprezint de către persoane care postează și răspândesc denunțuri de pe site-uri obscure, motiv pentru care am ales sa formulez plângere penală și împotriva acestora, în măsura în care faptele prezentate în articol nu sunt dovedite de către organele de cercetare penală.”, a scris Dorin Lojigan într-un comunicat de presă remis în această după-amiază

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: