web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii Domnule Haiduc, ne mișcăm și noi mai cu talent?

Domnule Haiduc, ne mișcăm și noi mai cu talent?

- Publicitate -

Dintre cei trei consilieri județeni care reprezintă interesele municipiului Câmpia Turzii, Cristian Ioan Haiduc este singurul care nu și-a depus raportul de activitate pentru anul 2017, deși legea îl obligă să facă acest lucru.

Cel mai harnic a fost Dumitru Drăghici, urmat de Petre Pop, însă Cristian Haiduc ori așteaptă invitații speciale, ori nu are timp să se ocupe.

Unde mai pui că Haiduc nu a răspuns provocării RefleqtMedia de a-l întreba pe Păunașul Clujului care-i motivul pentru care jumate dintre firmele „de la județ” sunt la fundul sacului?

Astfel, nu ne rămâne decât să ne întrebăm pentru ce primește haiduc indemnizația?

Ne-am uitat, așadar, pe procesele verbale ale ședințelor de plen de la Consiliul Județean Cluj și, înafară de „Aviz favorabil” … Haiduc nu spune nimic.

Ca atare, dacă Haiduc este prezent la ședințe, și la cele de comisii și la cele de plen, care-i motivul pentru care nu-și scrie raportul de activitate?

Dacă este prea ocupat pentru acest aspect, să lase pe alții în Consiliul Județean, și să se ocupe de propriile afaceri, dacă nu este prea ocupat … să lase pe alții în locul său, pentru că-i clar că mizilicurile astea gen „respectarea legii” sunt prea mici pentru importanța domnului Haiduc.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,795FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii