fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiDomeniul Public Câmpia Turzii – un exemplu de profesionalism și atitudine proactivă
spot_img
spot_img

Domeniul Public Câmpia Turzii – un exemplu de profesionalism și atitudine proactivă

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Conform programului stabilit cu administrația locală, SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA continuă seria lucrărilor de întreținere la spații verzi și reabilitarea drumurilor în mai multe zone din Municipiu.

În perioada 10-13 aprilie 2018, cele două secții ale societății angrenate în activitatea de reabilitare peisagistică a Municipiului Câmpia Turzii vor fi pe teren, pentru a conferi orașului un aspect ambiental și armonios pentru comunitate.

Secția de spații verzi a Domeniului Public Câmpia Turzii va fi prezentă în zona Centrală, unde se vor finaliza lucrările de plantare a florilor bienale.

Totodată, gazonul din Parcul Central va fi tuns, iar arborii din oraș vor fi toaletați.
În același timp, secția de administrare și întreținere a drumurilor va executa lucrări pe străzile Retezatului și Oțelarilor – unde parcările vor fi amenajate şi asfaltate. Deasemenea tronsonul II de pe strada Salcâmului va fi asfaltat și se vor demara lucrările în Piața Mihai Viteazu – tronson III și cele de plombare a străzilor din Municipiu.

Tot în această perioadă vor fi verificate din punct de vedere tehnic toate fântânile arteziene, se vor executa lucrări de marcare a străzilor și vor fi realizate demersuri privind siguranța circulației (stâlpi/table indicatoare).

Prin aceste lucrări, administrația locală, prin SC Domeniul Public Câmpia Turzii S.A. continuă modernizarea orașului, implementând politicile de dezvoltare durabilă.

Direcția Relații cu Comunitatea

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: