fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiDoctorița Careja „lovește” din nou
spot_img
spot_img

Doctorița Careja „lovește” din nou

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Anca Paleoca, o femeie din Câmpia Turzii, a reclamat faptul că ieri, în timp ce s-a deplasat la camera de gardă a secției de pediatrie din Spitalul „Dr. Cornel Igna”, a fost tratată superficial și flegmatic de medicul de gardă, doctorița Careja Veronica.

„Ora 23.12 pediatrie CampiaTurzii , dureaza cam 5 minute pana vine medicul de garda, putin dupa parerea mea . Intram copilul timid speriat incerc sa il calmez . Se uita la mine cu incredere doar sunt mama nu?? Intra doamna doctor medic de garda . Buna zic!Raspunsul doamne doctor?? Buna?? Poate buna seara ca nu am fost la scoala impreuna .. si incep intrebarile : La ora asta ?? Pai … ma abțin ..zic nu se simte bine copilul . La ora asta ti-ai dat seama ca nu se simte bine?? Nu stiu ce sa zic sa tac?? ca ii mai bn pentru copil sau sa ??? Pai doamna daca copilul varsă de la ora 23 cum sa prevăd eu ca o sa verse?? Intrebare la copil .te simti rau ma??? Zic ca are tratament de marti ..hopa stop cand te intreb eu imi zici ce tratament are deci concluzia ?? Nu cred ca este un raspuns vai de el spital”, a scris Anca pe facebook.

Întrebată de RefleqtMedia despre cine este vorba, aceasta ne-a confirmat că este vorba despre doctorița Careja.

Nu e prima dată când medicul pediatru are o atitudine flegmatică față de pacienți și aparținători. În preajma sărbătorilor de Crăciun, aceasta a tratat superficial un copil cu hipotermie care, ulterior, a ajuns să facă tratament cu antibiotice la Spitalul de Copii din Cluj Napoca.

Este de neînțeles de ce se permite acestor cadre medicale să profeseze, în condițiile în care manifestă o astfel de atitudine.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: