fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiDoctorii se înghesuie să vină la Spitalul din Câmpia Turzii
spot_img
spot_img

Doctorii se înghesuie să vină la Spitalul din Câmpia Turzii

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Deși toți detractorii administrației locale din Câmpia Turzii vorbesc STRICT doar de plecarea lui Mahmoud Alajmi, există un real aflux de medici care doresc să vină și să lucreze în orașul nostru.

Astfel, pentru locul pe care-l va lăsa liber ginecologul sirian se luptă doi medici, specialiști în ginecologie, cu ani de experiență și cu cunoștințe fără cusur în domeniu (le-am studiat CV-urile).

De asemenea, având în vedere că se apropie pensionarea medicului chirurg, Tiberiu Vedean, conducerea spitalului are două CV-uri de medici chirurgi care doresc să lucreze la Câmpia Turzii.

Totodată, având în vedere că durata unui concediu în sistemul sanitar poate fi și de 35 de zile lucrătoare, ar fi nevoie de un al doilea medic cu specializarea A.T.I. (Anestezie și Terapie Intensivă).

Așadar, există un medic care dorește să se angajeze la Câmpia Turzii, alături de medicul Samuel Iancu, despre care (de asemenea) s-a vorbit că ar dori să plece din oraș, deși nu vrea.

Cu alte cuvinte, 5 medici și-au manifestat dorința de a lucra în Spitalul din Câmpia Turzii – este pentru prima dată după multă vreme când medicii chiar se înghesuie să lucreze în orașul nostru.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: