fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiCultura si traditii in Campia Turzii -100 de ani de la Marea...
spot_img
spot_img

Cultura si traditii in Campia Turzii -100 de ani de la Marea Unire – tiparirea colectiei de „Carti Postale Ghirisene”

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Asociația Femina 2014 Câmpia Turzii

1.Titlu: Cultura si traditii in Campia Turzii -100 de ani de la Marea Unire – tiparirea colectiei de „Carti Postale Ghirisene”

Cu ajutorul colectiei de „Carti Postale Ghirisene”se doreste sa se promoveze, informeze, transmita si sa se pastreze pentru viitor adevaratele valori culturale ale comunitatii. Aceste colectie de” Carti Postale Ghirisene” are rol de a promova persoane tinere care pot fi uneori in opozitie cu generatiile anterioare si vor duce la dezvolatrea comunitatii. Importanta acesteui proiect este aceea de promotoare a culturii locale de reala valoare, ca rampa de lansare a talentelor locale si este o marturie a trecutului marcat de lupta pentru cultura care sa ne defineasca pe noi ca si comunitate.
Colectiei de „Carti Postale Ghirisene”este importanta pentru ca va fi constituita pe temelia unor articole program in continutul carora se reflecta starea culturala, socio-politica, religioasa, istorica, iar fiecare numar care v-a aparea are o valoare de transmitere comunitatii de informatii din trecut si prezent.In acest sens se doreste intarirea parteneriatelor public-privat intre
ONG-urile existente si institutiile publice, respectiv alti actori implicati.

2.Revista culturală ,, ASTRA “

ASTRA este un proiect al nostru la nivel comunitar de susținere prin promovare a activităților culturale de creație. Obiectivul editării revistei este sporirea vizibilității și cunoașterii valorilor culturale ale comunității, valori care alcătuiesc un capitol de imagine uriaș, insuficient cunoscut și apreciat.
Coordonatori proiect: Sărmășan Dorina, Monica Uiorean, Hidisan Felicia, Eugenia Popa și Simina Sipos

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: