web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii Comunicat de presă -Cultura română la ceas aniversar-

Comunicat de presă -Cultura română la ceas aniversar-

- Publicitate -

În săptămâna culturii naționale, Primăria Municipiului Câmpia Turzii, prin Serviciul de Cultură, vă invită la evenimentul intitulat „Cultura română la ceas aniversar”.
Manifestarea va vea loc joi, 18 ianuarie 2018, de la ora 17:00, în Sala de Ședințe a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” din municipiul nostru.
Programul va include o alocuțiune din partea primarului, Dorin Nicolae LOJIGAN și o prelegere despre însemnătatea Zilei Culturii Române, susținută de profesorul, Dan Istrate.
De asemenea, vor fi prezentate eseuri despre viața și opera poetului Mihai Eminescu. Elevii Școlii Gimnaziale „Mihai Viteazul” din Câmpia Turzii, pregătiți de doamnele învățătoare Elena Brănescu, Lidia Poporan și Lenuța Banea, vor recita poeziile scriitorului național.
Poetul turdean, Călin Pop va recita audienței unele dintre cele mai apreciate capodopere literare ale geniului eminescian.
Evenimentul se va încheia un recital de cântece pe versurile poetului național, în interpretarea elevilor de la Clubul Copiilor, pregătiți de doamna profesor, Mariana Soporan.
Evocarea marelui nostru poet, în săptămâna nașterii sale, a devenit un obicei pentru administrația locală din Câmpia Turzii, dar și un prilej în care să evidențiem valorile culturii locale, prin intermediul acestor evenimente.

Direcția Relații cu Comunitatea

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -