web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii Colonel, Mircea Goia: „Să vedem CE s-a făcut! Să vedem CÂT s-a...

Colonel, Mircea Goia: „Să vedem CE s-a făcut! Să vedem CÂT s-a făcut! Să vedem dacă este sau nu SUFICIENT pentru 4 ani de mandat!”

- Publicitate -

ALDE Câmpia Turzii a demarat o campanie de consultare a cetățenilor din Municipiul Câmpia Turzii, astfel încât fiecare dintre voi să-și expună, în mod liber, părerile despre evoluția orașului nostru, în ultimii patru ani.

Ieri seară, prin „vocea” unuia dintre cei mai marcanți polițiști din istoria post-decembristă a Câmpiei Turzii, Mircea Goia, partidul care-și propune câștigarea alegerilor din iunie, a realizat o postare – pe rețelele de socializare – prin care cetățenii sunt îndemnați să-și spună părerile!

„Ne apropiem de finalul de mandat administrativ al primarului Dorin Lojigan. Moment în care putem analiza ce s-a făcut în 4 ani. Și vă lansăm o provocare:


Menționați toate realizările din municipiu, pe care le știți voi din acest mandat, precizând și dacă aceste realizări l-ar îndreptăți sau nu pe primarul actual să mai spere la un mandat!
Să vedem CE s-a făcut! Să vedem CÂT s-a făcut! Să vedem dacă este sau nu SUFICIENT pentru 4 ani de mandat!


Puteți menționa tot ceea ce considerați esențial, tot ceea ce s-a făcut… Dar nu uitați și să spuneți dacă e suficient sau nu după 4 ani, timp în care primarul a fost retribuit cu o sumă de circa 270.000 de lei.


Dvs, în calitate de cetățeni, sunteți cei mai în măsură să faceți orice apreciere!
Așteptăm părerile dvs!”, se arată în postare.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii