web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii "Colindăm colind duios” - concert extraordinar de colinde la Câmpia Turzii

“Colindăm colind duios” – concert extraordinar de colinde la Câmpia Turzii

- Publicitate -

Muzica interpretată de coruri are un caracter aparte, o rezonanță profundă și o transmisie artistică menită să încânte sufletele.

Tocmai din acest motiv, concertul de colinde „Colindăm colind duios” care a devenit un obicei la Câmpia Turzii este așteptat cu atât de mult drag.

În seara de 22 decembrie 2019, de la ora 18:00, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, în colaborare cu Protopopiatul Ortodox Turda vă invită la concertul extraordinar de Crăciun, „Colindăm Colind Duios”, eveniment care va avea loc pe scena Palatului Cultural „Ionel Floașiu” din localitate.

De altfel, primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN, a avut un aport deosebit în continuarea tradiției acestui concert extraordinar de colinde, edilul orașului aducându-și contribuția în consolidarea relațiilor dintre Municipiu și Protopopiatul Ortodox Turda.

Vă vor încânta cu vocile lor Corurile Parohiilor Ortodoxe din Câmpia Turzii, Corul Parohiei Ortodoxe Viișoara, iar invitați speciali vor fi membrii Coralei Preoților din Protopopiatul Ortodox Turda.

Veniți să ascultăm colinde, să depănăm amintiri și să primim Nașterea celui Prealuminat în sufletele și în inimile noastre de creștini!

Direcția Relații cu Comunitatea

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii