fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiCe rapid a scăzut consumul de prenadez de la Câmpia Turzii, nu-i...
spot_img
spot_img

Ce rapid a scăzut consumul de prenadez de la Câmpia Turzii, nu-i așa?

spot_img
- Publicitate -
spot_img

În 20 septembrie, după arestarea celebrului Baghera, primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, dădea una dintre cele mai „interesante” declarații pentru presa națională.

„Nu vorbim despre droguri, ci despre substanţe psihoactive. Putem vorbi, spre exemplu, despre prenadez, care în zona Gării de Nord din Bucureşti se foloseşte încă. Despre asta vorbim şi la Câmpia Turzii, nu despre altceva”, a declarat Dorin Lojigan pentru Libertatea.

Ei bine, odată cu dispariția din peisaj a celui supranumit „Lordul Drogurilor de la Câmpia Turzii”, pare să fi scăzut inclusiv consumul de prenadez, deoarece nu a mai apărut nici măcat un caz de copii drogați sau „aflați sub influența substanțelor psihoactive” – asta ca să fim în ton cu retorica stupidă promovată de administrația locală de la Câmpia Turzii.

Astfel, apar două ipoteze: 1. fie primarul de la Câmpia Turzii nu are absolut nicio treabă cu subiectul și spune doar prostii presei naționale sau 2. Baghera era singurul vânzător de prenadez din oraș.

Desigur, suntem și puțini ironici, însă nu ai cum să nu fii, devreme ce cineva de rangul și talia primarului „dă asemenea dume”.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: