fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiCe legătură este între jaful de la Banca Transilvania și consilierul județean,...
spot_img
spot_img

Ce legătură este între jaful de la Banca Transilvania și consilierul județean, Petre Pop?

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Jaful petrecut ieri la o unitate a Băncii Transilvania din Cluj Napoca a scos în evidență o problemă de strategie pe care atât o parte a unităților bancare, cât și o parte a politicienilor o au.

Astfel, de ceva vreme, Banca Transilvania nu mai apelează la servicii de pază cu personal uman, preferând să se bazeze în exclusivitate pe camere de supraveghere.

Ei bine, camerele de supraveghere și-au dovedit eficiența chiar ieri, când jaful a fost posibil și foarte ușor, în lipsa personalului echipat și pregătit care să prevină sau să combată fenomenul infracțional.

În lipsa agenților de pază, tâlharul a putut merge nestingherit până la casieriță, pe care a deposedat-o de bani și dus a fost.

Dar … ce legătură are Petre Pop în toată afacerea asta?

Păi simplu, de la înființarea Poliției Locale Câmpia Turzii, consilierul județean a contestat existența serviciului public, considerând că se cheltuie mult prea mulți bani pe salariile agenților de poliție.

Ba mai mult, acesta a afirmat în repetate rânduri că este dispus să desființeze Poliția Locală, dacă va ajunge primar, iar banii folosiți pentru salarizarea personalului să-i utilizeze în împânzirea orașului cu camere de supraveghere.

Singura problemă neluată în calcul de Petre Pop este că, de multe ori, intervenția umană este mult mai eficientă… în caz de scandal sau de un jaf, camerele de supraveghere nu pot face nimic, ci doar urmăresc evenimentul – în timp ce polițiștii locali intervin și își riscă viața pentru rezolvarea situației.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: