web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii Când scaunele din policlinică sunt mai istețe decât USR Câmpia Turzii

Când scaunele din policlinică sunt mai istețe decât USR Câmpia Turzii

- Publicitate -

În tentativa lor de a rămâne elocvenți, după ce RefleqtMedia a demonstrat că postările lor se fundamentează pe nervii unei femei, USR Câmpia Turzii s-a apucat să posteze, din nou, cu referire la același sistem de sănătate.

Domnule primar ṣi echipa dumneavoastră, poftiți, luați loc!

Incapabilă să-ṣi recunoască eṣecul major în absorbția fondurilor europene pentru sănătate, Primăria Municipiului Câmpia Turzii a recurs la niṣte justificări lipsite de conținut ṣi cu un limbaj total deplasat pentru o instituție publică, respectiv cu romantisme de genul: “Ce e val, ca valul trece…”. Mai grav, limbajul primarului, care se raportează la membrii unei filiale tinere cu apelativul „găṣti”.

Domnule primar, recunoaṣteți imaginile? Sunt scaunele din fața cabinetelor de „oftalmologie” ṣi „neurologie”, de pildă, din Policlinica Municipiului Câmpia Turzii. Pe-aceste scaune stau bunicii ṣi părinții noṣtri bolnavi, oamenii cu dizabilități, copiii ṣi alți contribuabili de rând. Acesta este rezultatul investițiilor pe care le-ați făcut în sănătate!

Oare, din nou dezinformăm, manipulăm ṣi mințim publicul? N-ați vrea mai bine să vă confruntați cu realitatea dramatică din sănătatea publică decât să vă confruntați cu membrii unei filiale tinere care au curajul să vă înfrunte, inclusiv calomniile și ostilitatea presei?

Oare, nu se impune să adoptați un limbaj pe măsura funcției pe care o deține primarul Dorin Lojigan, nu politicianul Dorin Lojigan, iar discursul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii să fie la nivelul unei instituții publice nesubordonate politicului?

Domnule primar ṣi echipa dumneavoastră, vă poftim, luați loc! Cu siguranță, în Primăria Municipiului Câmpia Turzii nu găsiți asemenea relicve!

Urări de bine!”, au scris USR-iștii.

În replică, medicul cardiolog, Lehel Csergo, le-a dat useriștilor cu realitatea în cap.

Astăzi au circulat pe Facebook câteva imagini din Policlinică cu următorul text:

“…Domnule primar, recunoaṣteți imaginile? Sunt scaunele din fața cabinetelor de „oftalmologie” ṣi „neurologie”, de pildă, din Policlinica Municipiului Câmpia Turzii. Pe-aceste scaune stau bunicii ṣi părinții noṣtri bolnavi, oamenii cu dizabilități, copiii ṣi alți contribuabili de rând. Acesta este rezultatul investițiilor pe care le-ați făcut în sănătate!…”

Mie mi-ar fi rușine dacă aceste imagini ar avea legătură cu Spitalul Municipal Câmpia Turzii. De aceea am postat aici lista proprietarilor cabinetelor medicale din Policlinică – sursa Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Cluj.
Toate cabinetele sunt private, nu au legătură nici cu Spitalul, nici cu Primarul.”, a scris Csergo.

Astfel, în două zile consecutive, USR Câmpia Turzii a reușit performanța de a da două atacuri la adresa primarului, care nu numai că nu au avut fundamentare realistă, dar au fost distruse de diverse persoane.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii