web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii Câmpia Turzii - pe lista „Cercetătorilor europeni”

Câmpia Turzii – pe lista „Cercetătorilor europeni”

- Publicitate -

Noaptea Cercetătorilor Europeni se înscrie în seria evenimentelor Marie Curie și își propune să arate publicului larg ce înseamnă să fii cercetător și cât de interesantă poate fi munca de cercetare.

​Primul eveniment Noaptea Cercetătorilor Europeni a fost organizat în 2005 şi a atras până acum peste 1,5 milioane de vizitatori.

Evenimentul oferă oamenilor de ştiinţă şansa de a intra în legătură cu publicul, iar vizitatorilor ocazia de a descoperi universul ştiinţei şi oamenii din spatele experimentelor.

Ediția 2016 a atras peste 35.000 de vizitatori în România.

​Proiectul se adresează minţilor curioase și tinerilor care se doresc să înceapă o carieră în cercetare, oferind o mare varietate de activităţi ştiinţifice şi educative.

Orașele participante din acest an sunt București, Alba Iulia, Arad, Buzău, Bârlad, Bacău, Baia Mare, Brașov, Câmpia Turzii, Constanța, Deva, Galați, Hunedoara, Oradea, Piatra Neamț, Ploiești, Suceava, Târgu Jiu, Timișoara, Tulcea și Zalău.

Interesant este faptul că printre marile orașe participante se numără și micuța, Câmpia Turzii, oraș în care cercetarea este aproape inexistentă, dar faptul că micuțul oraș se înscrie în acest eveniment nu are cum să nu-i facă mândri pe ghirișeni.

Ca urmare, fiți pe fază pentru a afla ceea ce se va întâmpla în noaptea de 28 spre 29 septembrie!

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -