web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii Avram Gal și Steluța Cătăniciu s-au dus degeaba la București - Direcția...

Avram Gal și Steluța Cătăniciu s-au dus degeaba la București – Direcția Permise dă vina pe Prefectura Cluj pentru situația de la Câmpia Turzii

- Publicitate -

Problema examenului de traseu la Câmpia Turzii a intrat în atenția parlamentarilor. Deputatul ALDE, Steluța Cătăniciu – însoțită de colegul și prietenul ei, Avram Gal, au făcut ieri o vizită la București pentru a discuta cu directorul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule, astfel încât direcția să emită un ordin în vederea întoarcerii probei de traseu la Câmpia Turzii.

În tot acest timp, RefleqtMedia a discutat, deopotrivă, atât cu Prefectura Cluj, cât și cu DRPCIV pentru a vedea cine este de vină pentru ștergerea Câmpiei Turzii de pe harta probelor de traseu.

Ambele instituții au recunoscut că este de atribuția prefecturii să stabilească punctele din județ în care se desfășoară proba de traseu.

„Urmare a solicitării dumneavoastră referitoare punctele de examinare pentru obţinerea permisului de conducere exitente la nivelul judeţului Cluj, vă comunicăm faptul că în conformitate cu prevederile art. 4, alin. (6) din O.M.A.I. nr. 268 din 2010 privind procedura de examinare pentru obţinerea permisului de conducere, proba practică poate fi susţinută şi în alte localităţi decât în municipiul reşedinţă de judeţ, în baza ordinului prefectului, cu respectarea condiţiilor legale.”, ne-au transmis reprezentanții DRPCIV.

Astfel, demersul celor doi politicieni de a discuta cu șeful DRPCIV de la București se vede fără sorți de izbândă, întrucât prefectul de Cluj este unicul responsabil pentru această situație nasoală în care se află școlile de șoferi de la Câmpia Turzii.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -