fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiAvram Gal regretă plecarea doctorului Mahmoud Alajmi la Turda
spot_img
spot_img

Avram Gal regretă plecarea doctorului Mahmoud Alajmi la Turda

spot_img
- Publicitate -
spot_img

În contextul în care doctorul ginecolog, Mahmoud Alajmi a decis să se transfere de la Câmpia Turzii, la Turda – unde va primi un salariu mai bun, președintele ALDE Câmpia Turzii, Avram Gal, și-a exprimat regretul fațâ de plecarea acestuia.

„Plecarea domnului Doctor Mahmoud Alajmi de la Spitalul Municipal Câmpia Turzii lasă în urmă un mare regret, atât din partea angajaților spitalului cât și din partea noastră, a cetățenilor. Mahmoud Alajmi este un medic cu suflet mare, devotat, pasionat în ceea ce face și mereu dispus să ajute la nevoie. În Câmpia Turzii rămân totuși medici profesioniști în mai multe domenii, însă plecarea domnului Doctor este o mare pierdere pentru oraș! Odată cu plecarea domnului Alajmi la Spitalul Municipal Turda, se vehiculează că va pleca și un medic anestezist.

Personal regret decizia domnului Doctor, dar îi doresc succes și spor la muncă, și să nu uite că la Câmpia Turzii va fi așteptat mereu cu brațele deschise!” a declarat Avram Gal, citat de abcnewstransilvania.ro

Plecarea lui Mahmoud Alajmi la Turda a alimentat zvonurile privind o situație nu tocmai roz în care s-ar afla unitatea medicală de la Câmpia Turzii, zvonuri la care conducerea spitalului încă nu a răspuns.

sursa foto: abcnewstransilvania.ro

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: