web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii Avram Gal: „Domnilor, nu vă bateți joc de copiii noștri!”

Avram Gal: „Domnilor, nu vă bateți joc de copiii noștri!”

- Publicitate -

În cadrul unei postări live pe rețelele de socializare, candidatul ALDE la funcția de primar, Avram Marius Gal, a prezentat stadiul lucrărilor la parcul de joacă pentru copii de pe strada Tudor Vladimirescu din Câmpia Turzii.

În cadrul postării, Gal s-a oferit să „pună bani” pentru a contribui la urgentarea lucrărilor la parcul de joacă.

Ulterior live-ului, același Gal a postat un mesaj public, adresat adversarilor politici: „Vreau să transmit niște gânduri cu referire la relația dintre copii și părinți, în analogie cu administrația publică locală și rolul acesteia pentru bunăstarea comunității.


Christopher Raolini spunea: “Faptele copiilor sunt un testament pe care îl primesc la maturitate de la părinții lor.” Așadar, adresez o întrebare retorică domnului primar Dorin Lojigan: până când indolența dumneavoastră afectează fericirea și bucuria copiilor noștri? Până când să mai așteptăm ca normalitatea să ajungă în Câmpia Turzii? Dacă nu oferim un mediu de bună creștere, socializare și interacțiune cu semenii noștri copiilor, aceștia nu vor crește armonios, și indirect, nu vor avea ce valori să transmită mai departe.

Concluzia este, domnule primar, că nu aveți ce lăsa “moștenire” municipalității, deoarece nu aveți fapte în mandatul dumneavoastră.
Păcat….”

 

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii