web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii Avram Gal: „Controalele autorităților trebuie sa fie pentru prevenție nu pentru a...

Avram Gal: „Controalele autorităților trebuie sa fie pentru prevenție nu pentru a amenda oamenii care și așa sunt afectați economic de situația impusa de temutul virus Covid 19”

- Publicitate -

Observ cu îngrijorare acțiunile autorităților prin controale la agenții economici din zonă. Aceste acțiuni în principiu trebuie să fie de prevenție nu cu scopul de a amenda agenții economici. În aceste zile am primit mai multe telefoane prin care administratorii unor societăți comerciale acuză faptul că pe lângă situatia economică difică prin care trec datorită acestui virus mai stau și într-un stres continuu de frica unor amenzi. Cu veniturile scăzute dar și cu o o situație incertă oamenii se întreabă de unde să mai scoată bani pentru amenzi?


Și e și normal, autoritățile în acest moment dificil trebuie să fie sprijin pentru agenții economici. Nu mă refer la cazurile izolate unde nu se respectă nici o normă ci acolo unde antreprenorii au depus eforturi consistente pentru a fi conformi normelor actuale.


Din Austria sunt înștiințat că autorităție oferă cupoane pentru a fi folosite la restaurantele și terasele din oraș. Din Londra sunt înștiințat că autoritățile plătesc o parte din cheltuielile oamenilor pentru ca economia să poată revenii cât mai repede la normalitate, iar exemplele ot continua.
În cazul nostru, dacă nu este cadru legislativ pentru aceste ajutoare, și dacă nu se pot ajuta administratorii afacerilor mici din oraș atunci cel puțin să nu-i sancționăm. Mă repet aceste controale trebuie să fie de prevenție, acolo unde se constată nereguli să fie îndrumați omenește pentru a respecta regulile.


Totuși acești oameni afectați drastic de această pandemie sunt cei care duc greul acestui oraș. Sunt cei care oferă locuri de muncă, sunt cei care platesc taxe și impozite în orașul nostru, iar din aceste motive merită mai mult respect și tot odată sprijin din partea factorului de decizie.


Îndemnul meu este: Mai aproape de oameni!
Avram Gal, președintele ALDE Câmpia Turzii

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,787FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii