fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiAna Nagy și Ioan Vituș - plătiți din bani publici - nu...
spot_img
spot_img

Ana Nagy și Ioan Vituș – plătiți din bani publici – nu vor să poarte cocarde tricolore

spot_img
- Publicitate -
spot_img

La ultima ședință de consiliu local, organizată la Câmpia Turzii, consilierii UDMR s-au opus proiectului de hotărâre inițiat de PSD privind obligativitatea purtării unor cocarde tricolore în semn de omagiu față de Centenarul Marii Uniri.

„Consilierii UDMR s-au opus acestei idei, considerând că nu este normal să se facă constrângeri de acest gen. ”Voi vota împotrivă pentru că este neconstituțional”, a anunțat consilierul UDMR, Ioan Vituș. ”Vă rog să nu mai folosiți aceste termen, ”noi românii”! Eu nu sunt român! Sunt unguroaică! Da, sunt cetățean român, dar Statul Român este o abstracție, din care fac parte și cetățenii români de etnie maghiară. Nu puteți obliga omul! Poate sunt angajați care nu simt asta! Și dacă nu poartă, ce faceți?!”, a fost poziția tranșantă a celuilalt consilier UDMR, Nagy Ana Maria.”, scrie TurdaNews.

Afirmațiile celor doi consilieri locali sunt cu atât mai josnice, cu cât ambii sunt plătiți din banii publici ai statului român.

Astfel, pe lângă indemnizațiile primite de cei doi maghiari în calitate de consilieri locali, Ioan Vituș a fost membru în Consiliul de Administrație, dar și director general interimar al SC DOmeniul Public Câmpia Turzii SA, de unde a încasat indemnizații frumoase, tot din bani publici.

Pe de altă parte, devreme ce consiliera, Ana Nagy, a recunoscut că este cetățean român, ar trebui să știe că se supune legilor ROMÂNIEI, iar hotărârea de consiliu local privind purtarea cocardelor tricolore are caracter de LEGE.

Ca atare, doamnă, domnule, dacă nu vă convin legile României … PLECAȚI!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: