web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii Adrian Mischian: mesaj de final de campanie electorală

Adrian Mischian: mesaj de final de campanie electorală

- Publicitate -

Vă salut dragi prieteni,

este finalul campaniei electorale. Nu a fost cea mai  frumoasă și elegantă campanie electorală la care am participat, dar cu siguranță a fost cea mai grea.

În primul rând vreau să mulțumesc noii echipe PMP Câmpia Turzii, echipă ce s-a consolidat în această campanie electorală, pentru că a fost alături de mine în această perioadă. Le mulțumesc și simpatizanților PMP Câmpia Turzii pentru mesajele de susținere și pentru ajutorul dat, făcând astfel posibil ca programul electoral ”Strategia 5S pentru Câmpia Turzii” să fie cât mai cunosc în rândul alegătorilor din  localitate.

Împreună cu echipa PMP am prioritizat direcțiile de dezvoltare  pentru municipiul Câmpia Turzii pentru următorii 4 ani și le-am sintetizat în  ”STRATEGIA 5S PENTRU CÂMPIA TURZII”, proiectul politic cu care noi cei din noua echipă PMP Câmpia Turzii am venit în fața alegătorilor, un proiect sintetizat pe 5 capitole: SCOALA, SANATATE, STRADA, SOCIAL, START-UP.

Obiectivul”STRATEGIEI 5S PENTRU CÂMPIA TURZII” este creșterea calității vieții a locuitorilor din Câmpia Turzii, iar localitatea să devină un spațiu al realizării individuale și colective, cu cetățeni activi, cu un mediu economic  social, cultural și educațional creativ, dinamic și competitiv, capabil să ofere o dezvoltare sustenabilă a comunității.

Am ales să ne prezentăm programul sub forma unui proiect pe 4 ani, cu obiective și soluții concrete pentru atingerea acestora și să nu ne rezumăm la a înșira pe multe pagini toate problemele localității, urmând ca în schimbul votului Dvs. să ne angajăm să le rezolvăm PE TOATE.  

Munca electorală se încheie în această seară, este rândul reprezentanților din secțiile de votare să asigure condițiile necesare pentru desfășurarea în condiții optime a procesului de vot. Le mulțumesc reprezentanților PMP Câmpia Turzii din secțiile de votare că au ales să ne reprezinte și să contribuie la buna desfășurare a alegerilor, în detrimentul unui sfârșit de săptămână liniștit în familie.

Cu siguranță, cei mai importanți în procesul electoral sunt cetățenii, iar reușita acestuia este stâns legată de prezența la vot. Îi îndemn pe această cale să iasă duminică la vot și să-și aleagă reprezentanții pe care ei îi doresc în administrația locală pentru următorii 4 ani, în caz contrar vom avea un consiliu local format în majoritate din personaje din rândul camarilei partidului atotconducător.

PROBLEMELE Câmpiei Turzii se cunosc și LE CUNOSC, sunt soluții și AM SOLUȚII, proiecte s-au scris și vom mai scrie, important este ceea ce facem și ce rămâne în urma noastră.

Dragi prieteni, susțineți duminică 27 septembrie 2020 nouă echipă PMP Câmpia Turzii și noi vă promitem că nu vă vom dezamăgi!

Adrian Mischian, candidat PMP la Primăria Câmpia Turzii  

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii