fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiAdrian Mischian: „Ciudatenii legislative lasa fostul Liceu Industrial din Campia Turzii fara...
spot_img
spot_img

Adrian Mischian: „Ciudatenii legislative lasa fostul Liceu Industrial din Campia Turzii fara spatiu verde”

spot_img
- Publicitate -
spot_img

In urma unei decizii a instantei de judecata, Primaria Campia Turzii este nevoita sa retrocedeze descendentilor vechiului proprietar, terenul pe care se afla parcul din incinta Colegiului Victor Ungureanu. Astfel, fostul liceu industrial, unde ne-am desavarsit ca oameni, foarte multe persoane din Campia Turzii si localitatile invecinate, va ramane fara spatiu verde, doar cu cladirile si cu caile de acces betonate.

Tot in urma unei decizii a instantei de judecata, in urma cu cativa ani, Primaria Campia Turzii a fost nevoita sa retrocedeze acelorasi persoane, un teren pozitionat intre Colegiului Victor Ungureanu si soseaua principala (zona pasaj cale ferata), teren alipit de terenul colegiului. Odata cu terenul, conform ciudatelor legi din Romania, a fost retrocedata si cladirea existenta pe acesta, cladire ce a functionat ca si cresa pana la revolutie, construita de statul roman si nu de proprietarul terenului.

Ce este aberant, daca Consiliul Local Campia Turzii se va decide, ca asa este normal, sa rascumpere acest terenuri de la noii proprietari, bineinteles, acestia vor include in pret si valoarea cladirii existenta aici, chiar daca nu le-a apartinut, iar statul roman le-a atribuit-o gratuit.

Ca la noi la nimenea!!!

Adrian Miischian – consilier local

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: