fbpx
HomeȘtiri din AiudRomânia justiției oarbe ... și retardate - un aiudean a fost liberat...
spot_img
spot_img

România justiției oarbe … și retardate – un aiudean a fost liberat condiționat, deși fusese condamnat la închisoare pe viață pentru omor deosebit de grav

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Este o perioadă tristă pentru justiția românească!

Cu atacuri înverșunate din fiecare parte a politicii inundate în fapte penale, judecătorii și procurorii se tem, parcă, să mai aplice legea, la literă.

Astfel, criminali de cele mai joase spețe au ocazia să beneficieze de liberare condiționată, chiar și când nu ar avea acest drept.

Acesta este cazul lui Josef S. din Aiud – care în anul 2000 a omorât un om în cel mai sadic mod cu putință. A fost încarcerat la Penitenciarul Aiud – fiind condamnat la detenție pe viață, însă criminalul recidivist a hotărât că nu-și va petrece restul zilelor la pușcărie.

A făcut, așadar, o cerere către Judecătoria Aiud, pentru a-i fi comutată pedeapsa din detenție pe viață în 25 de ani de închisoare. După o încercare nereușită, instanța a acceptat solicitarea condamnatului.

După acest moment, împlinind 60 de ani, Josef S. a solicitat liberarea condiționată, motivând că a executat muncă pe perioada detenției, că are peste 60 de ani și că a avut un comportament bun în închisoare.

Judecătoria Aiud i-a respins cererea, dar bărbatul a făcut apel, iar Tribunalul Alba a hotărât liberarea condiționată a condamnatului.

În 24 septembrie, acesta a ieșit de pe porțile penitenciarului Aiud, deși este recidivist, a comis un omor deosebit de grav și are toate capacitățile să ucidă din nou!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: