web analytics
Home Știri din Aiud Primăria Aiud ia atitudine după dezvăluirile de la Spitalul Municipal

Primăria Aiud ia atitudine după dezvăluirile de la Spitalul Municipal

- Publicitate -

După ce o pacientă a Spitalului Municipal Aiud a criticat condițiile de acolo, aducând acuzații extrem de dure, Primăria Aiud a luat atitudine.

Prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, edilii municipiului au declarat că au demarat o investigație la unitatea medicală.

Un cetățean aiudean a relatat recent experiența pe care a trăit-o atunci când a avut nevoie de servicii medicale de urgență în cadrul Compartimentului Primiri-Urgențe și în cadrul Ambulatoriului din Spitalul Municipal Aiud. Acesta a denunțat „frigul îngrozitor din saloane”, timpul mare de așteptare, atitudinea inadecvată a personalului medical sau nepurtarea măștii de protecție de către asistente și pacienți.
 
Având în vedere cele de mai sus, am transmis conducerii Spitalului Municipal Aiud o adresă scrisă prin care am solicitat să discute criticile exprimate împreună cu medicii din spital, să lămurească public aspectele sesizate și să identifice cu exactitate persoanele angajate în cadrul Spitalului Municipal Aiud la care face referire cetățeanul respectiv.”, se arată în postare.
 
Este interesant de văzut dacă ancheta Primăriei înseamnă o simplă mușamalizare a subiectului.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii