fbpx
HomeȘtiri din AiudKinga are nevoie de ajutorul aiudenilor pentru a-și salva mama
spot_img
spot_img

Kinga are nevoie de ajutorul aiudenilor pentru a-și salva mama

spot_img
- Publicitate -
spot_img

„Sunt o studentă din Cluj-Napoca, ambițioasă și plină de speranță. Și ai zice că în tinerețe îți cresc aripi și zbori să îți trăiești viața, și să îți atingi scopurile…zbori pentru visele tale, dar mie mi-au fost tăiate brusc aceste “aripi” în anul 2016, când aflasem faptul că mama mea a fost diagnosticată cu o boală atât de rară, fiind vorba de Sindrom de Ligament Arcuat Median (MALS), o boală ascunsă, oribilă, o anomalie a arterelor care nu te lasă să trăiești, te sturceste până la epuizare. Această boală provoacă dureri cumplite și malnutriție, până ce ajungi ca un schelet.

Ca și cum nu ar fi de ajuns să aflăm faptul că a fost primul și singurul caz din Cluj-Napoca de care s-au ocupat medicii, care nu sunt tocmai cunoscători al acestei boli, care au operat-o, dar din păcate operația a fost doar parțial reușită, aflaserăm după o investigație amănunțită a profesionistului în acest domeniu, Prof. Dr. Thomas Scholbach din Lejpzig, Germania că mama mea suferă de mult mai mult. În primul rând ea suferă din cauza unor compresii ale arterelor principale, patru la număr (compresii), astfel organele interne sunt predispuse la o insuficientă a alimentării lor cu sânge.

Apoi, în al doilea rând aflasem că deși operația extrem de complicată, efectuată la Cluj-Napoca a fost salvatoare de viață, a fost parțial reușită, astfel în momentul de față a reapărut problema, adică recompresia MALS.

Singura soluție sigură poate fi o operație, care doar în Germania poate fi efectuată de către Prof. Dr. Wilhelm Sandmann din Düsseldorf.

Și astfel ne lovim de o problemă întâlnită zi de zi a oamenilor de rând, cea legată de bani.

Operația necesară costă 35.000 Euro, bani pe care nu avem cum să îi strângem fără ajutorul unor OAMENI cu suflet mare. Orice sumă poate salva viața mamei mele. Ea nu trăiește o viață, ea trăiește un chin.

Ea are nevoie de ajutorul nostru, pentru a fi lângă mine. Fiecare avem o mamă, și mama nu poate fi înlocuită, eu încă am mare nevoie de ea. Singură mea dorință e să o salvez, să o văd fără să mai sufere!

Vă rog din suflet să ne ajutați să strângem suma necesară și vă doresc la schimb ca niciodată să nu va loviți de probleme medicale! Sănătate multă!

Conturile IBAN unde puteti face o donatie sunt:
RO55BTRLEURCRT0347376301 Cont in Euro la Banca Transilvania;
RO08BTRLRONCRT0347376301 Cont in Lei la Banca Transilvania.
SWIFT: BTRLRO22

Titular cont: Kerekes Kinga

Multumim frumos pentru orice ajutor! Sanatate multa!”, așa sună povestea tristă a Kingăi Kerekes, o tânără din Aiud, a cărei mamă are nevoie de ajutorul vostru.

Prima care a sărit în ajutorul tinerei este consilierul independent, Ionela Mariana Danciu.

„#AZI vom fi prin centru, eu cu Kerekes Kinga, fiica, sa va imploram sa donati cat puteti. Vom iesi zilnic, in diferite cartiere, vom intra prin institutii si magazine sa va rugam sa donati cat puteti. Vom iesi dupa ora 16:00 cu o cutie mov in brate si imbracate in mov! ” Puteți să vă gândiți măcar pentru o clipă cum ar fi să vă vedeți ființa cea mai scumpă de pe pământ, care v-a dat viață, pe MAMA dumneavoastră cum se topește, cum se scurge viața din ea și nu o puteți ajuta? Vă puteți închipui măcar o secundă cum mă simt? Nici nu pot să mă gândesc cum ar fi viața fără ea.

Este despre mama, care are 44 de ani, și suferă de o boală extrem de rară. Sunt doar 400 de cazuri în toată lumea care suferă de această boală extrem de dificilă. Netratarea ei în timp util conduce la moarte sigură.”, a declarat Ionela Danciu pe facebook.

Ca atare, aiudeni, dacă vă întâlniți cu aceste doamne, donați pentru a contribui la salvarea unei femei!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: