web analytics
Home SPORT Lotul Potaissei s-a reunit, cu două noutăți și cu gândul la trofeu

Lotul Potaissei s-a reunit, cu două noutăți și cu gândul la trofeu

- Publicitate -

Echipierii formației de handbal masculin, AHC Potaissa Turda s-au reunit astăzi, la Sala Gheorghe Barițiu, în vederea pregătirii noului sezon, care va debuta pe 19 august.

În contextul în care campionatul 2019-2020 a fost înghețat, Potaissa Turda a atins cea mai bună performanță din istoria județului Cluj, locul doi în Liga Zimbrilor și titlul de vicecampioană a României.

Astfel, galben-albaștrii s-au calificat pentru ediția viitoare a Euro Handball League, unde s-ar putea să acceadă chiar în grupe, datorită rezultatelor bune pe plan european din ultimele 3 sezoane.

Cele două „noutăți” din lotul Potaissei sunt Roman Zaccachiurin, fost component al formației, care a revenit sub comanda lui Horațiu Gal și George Șelariu, unul dintre cei mai buni portari din Liga Zimbrilor. Singurul jucător care a plecat de la Potaissa este portarul Răzvan Szopka, care a plecat la Reșița.

Așadar, din punct de vedere al omogenității lotului, turdenii stau destul de bine. Poate și acesta ar fi unul dintre motivele pentru care conducerea clubului a fixat ca obiectiv cucerirea unui trofeu intern (Cupa sau Campionatul) și un parcurs cât mai lung în Cupele Europene.

În perioada 24-26 iulie, Sala Gheorghe Barițiu va găzdui un turneu amical la care vor participa Potaissa Turda, HC Baia Mare, HC Vaslui și HC Bacău.

Primul meci oficial va fi disputat de către „magnifici” în 19 august, în deplasare, la Poli Timișoara, iar primul meci acasă va avea loc în 22 august, adversar fiind Steaua București.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,787FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii