web analytics
Home SPORT CSM Câmpia Turzii a reluat pregătirile în vederea returului de campionat

CSM Câmpia Turzii a reluat pregătirile în vederea returului de campionat

- Publicitate -

După o pauză lungă, în care activitatea echipei, din perspectivă economică, a fost sub semnul întrebării, iată că CSM Câmpia Turzii – secția de fotbal, a reluat pregătirile în vederea abordării returului de campionat din Liga a IV-a Cluj.

🟡🔵 Reunirea lotului 2020 🟡🔵

•Am inceput cu nerabdare, avand emotiile reintalnirii si pregatirea muncii cu noi pentru un retur de foc ce va urma.

•O prima zi inceputa cu o sedinta de planificare dintre echipa-stafful tehnic si conducerea clubului pentru setarea obiectivelor din acest retur culmind cu inceperea acumularii pregatitii fizice, distributia tehnica in teren si un joc de echipa pe etape.

🟡🔵 Bucuria sportului, pasiunea pentru fotbal si obiectiv comun “dezvoltarea fotbalului” ne determina mai mult ca si oricand sa facem tot ce putem mai bine in returul ce va urma.

#HaiCSM

🌕🔵#MandriiDin1921🇷🇴2021💯ani🇷🇴

🇷🇴#NoiPrinFotbalNuConstruimCaractereNoiPrinFotbalDescoperimAdevarateleCaractere #CSMCampiaTurzii 🇷🇴”, a postat secția de fotbal pe pagina oficială de facebook.

În pauza dintre tur și retur, CSM Câmpia Turzii a contractat susținere financiară și logistică de la două societăți: Experts Agency și Forever – The Aloe Vera Company.

La reunire s-au prezentat doar 12 jucători, alături de Paul Pintilie și Lucian Valea, care au rol în pregătirea tehnică și fizică a lotului.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii