web analytics
Home SPORT Alin Sălăjean face senzație în cel mai nou sport !

Alin Sălăjean face senzație în cel mai nou sport !

- Publicitate -

După ce a fost unul dintre cele mai pitorești personaje ale politicii de la Câmpia Turzii și după ce a reprezentat, cu onoare și succes, culorile cluburilor de fotbal la care a activat, Alin Sălăjean și-a găsit o nouă dragoste.

Stați liniștiți, Diana este iubirea vieții lui, însă noua dragoste este cel mai nou și mai tehnic sport cu mingea din lume, Teqball.

Teqball a fost inventat in Ungaria în 2014 si este promovat in lume de catre fosti fotbalisti valorosi precum Luis Figo, Ronaldinho si Neymar, motiv pentru care a devenit din ce in ce mai practicat de catre tineri.

Un meci de teqball are loc pe o masa curbata de marimea unei mese pentru ping-pong, unde ai voie sa controlezi mingea doar cu piciorul si cu capul. Sportul necesita un nivel mare de creativitate si control al mingii si a pornit ca un mod amuzant de a-ti imbunatati abilitatile tehnice.

În acest week-end, Alin Sălăjean a participat la un turneu național de teqball, organizat la Târgu Mureș.

„Am cazut in grupa cu numărul 8 mondial și încă un jucător în primii 50 ieșind du grupa pe locul 2
În sferturi am jucat cu numărul 3 mondial, campion mondial în 2019 Szecsi Barna.
Eu am participat la proba de simplu , unde au fost 4 grupe a câte trei jucător i. IN TOTAL 12 JUCATORI INSCRISI LA SIMPLU.”, ne spune Alin Sălăjean.

În sferturi, talentatul nostru sportiv a fost învins, scor 12-5, dar a pierdut frumos, mai ales în fața campionului mondial din 2019.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -