spot_imgspot_img

Restaurantul Expres a început sezonul de evenimente 2018 cu o expoziție culinară

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ieri, 31 martie 2018, cu începere de la ora 15:00, Restaurantul Expres, administrat de jurnalista Anca Babaioana, a fost gazda unui eveniment de prezentare a meniurilor de aperitive, a posibilităților de decorare a meselor și de candy bar.

Scopul acestui eveniment a fost acela de a pune potențialii clienți la curent cu ceea ce Restaurantul Expres le prezintă în acest sezon.

Pe durata celor patru ore de eveniment, invitații s-au putut delecta cu cele mai alese aperitive pregătite de bucătarii echipei condusă de Anca Babaioana.

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Related articles

🏆 Legione Câmpia a cucerit rugby-ul feminin!

Cinci luptătoare din Câmpia Turzii, campioane naționale și câștigătoare...

🦅 Vulturii zboară tot mai sus! Lideri neînvinși ai Ligii a 4-a Elite Mureș! 💙🔥

A.F.C. Vulturii Târgu Mureș continuă să domine autoritar Liga...