spot_img
spot_img

PNL Turda: Aviz amatorilor care din nou dau dovadă de 𝗛𝗔𝗕𝗔𝗥𝗡𝗜𝗦𝗠

spot_img

Având în vedere sesizările partidului USR PLUS TURDA cu privire la degradarea clădirii fostei Judecătorii (din acest partid, trei membri fac parte din Consiliul local, deci ar trebui să cunoască proiectele Turzii ) venim cu următoarele precizări:

1. Încă din 2016, actuala administrație condusă de primarul municipiului Turda, Cristian Octavian Matei, a căutat soluții pentru restaurarea/reabilitarea acestui monument istoric emblematic al orașului. Astfel, printr-un proiect european de restaurare, deja în curs de implementare, scris în 2016 și care a primit finanțare, această clădire va fi restaurată și transformată în Centru de cultură, artă și tradiții, până în anul 2023.

2. Este în curs de elaborare proiectul tehnic de execuție cu predare conform clauzelor contractuale la începutul lunii octombrie. Faptul că, până la începerea lucrărilor, a fost securizat local un stâlp de acces de la intrarea principală care prezenta un potențial pericol denotă faptul că în primărie există oameni implicați care fac toate demersurile pentru bunul mers al lucrurilor.

3. Până la această oră, nu sunt informații care să demonstreze că partidul politic care face sesizări din spatele monitorului, ar fi avut vreo intervenție sau sesizare despre vreun potențial pericol. Așa că intervențiile în regim de urgență ale autorităților locale trebuie privite favorabil și nu criticate !

P.S 1: Lătratul pe Facebook și reclamațiile făcute de dragul like-urilor nu aduc finanțări sau soluții clare, ci viziunea și intervențiile strategice.
P.S 2: Domnule Ciprian Rigman, fost consilier local PNL, actualmente președinte USR Plus Turda, la nivelul anului 2016 erați consilier local când a fost aprobat acest proiect, deci ar fi trebuit să știți acest lucru. 


Pentru buna informare a colegilor consilieri le punem la dispoziție un link unde pot consulta detalii despre proiect: =https://primariaturda.ro/…/restaurarea-conservarea-si…/

Spor la citit! 

#antifake #dezinformare #fakenews #propaganda #socialmedia #STOPdezinformării

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Bazinul de Înot Turda își modifică programul în perioada Sărbătorilor, special pentru voi!

🤗Dragii noștri înotători,perioada în care am intrat deja este...

Timea Andreea Gacs, tânăra din Câmpia Turzii care pune suflet pe pânză

Așa cum v-am obișnuit, periodic scoatem în evidență acei...

Îngrozitor! Femeie sfâșiată de câini în propria bătătură

Un caz ORIBIL a fost descoperit de polițiștii dintr-o...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Percheziții la persoane care au tăiat, ilegal, arbori din pădurile de pe Valea Arieșului

În această dimineaţă, poliţiştii din Alba efectuează 18 percheziţii...

Handbal Club Arieșul Turda se califică în turneul semifinal național

Deși AHC Potaissa Turda este „main-streamul” sportului turdean, în...

Camion din Vâlcea răsturnat pe centura Vâlcele-Apahida

În această dimineață, un camion care venea de la...

Preot Constantin Necula: Magia Craciunului este o jignire la adresa lui Iisus Hristos

Magia Crăciunului e o jignire la adresa lui Iisus...
spot_img
spot_imgspot_img

Petre „Copy-Paste” – consilierul județean copiază unele postări de pe internet

În urmă cu două ore, consilierul județean, Petre Pop, a postat pe rețelele de socializare o fotografie a unei luptătoare anti-comunistă din Iugoslavia. //pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js ...

VERDE LA EDUCAȚIE PENTRU CIRCULAȚIE!

Sâmbătă, pe raza întregului județ, polițiștii clujeni au desfășurat activități în cadrul campaniei naționale „Verde la educație pentru circulație”. În cadrul acestui eveniment, cei...

EXCLUSIV: Faceți cunoștință cu TRUPA TAKE FIVE, copiii frumoși care au realizat imnul Câmpiei Turzii

UPDATE: DORIN LOJIGAN: „ Primaria Câmpia Turzii nu a recepționat niciun imn al municipiului. ”, afirmația primarului vine în contextul în care multă lume...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: