spot_img

PMP a devenit bordelul politicii clujene

Date:

Share post:

Spunem asta deoarece, în ultimele două săptămâni, partidul condus de senatorul antivaxer, Cristian Lungu, susține pentru primării cel puțin 3 traseiști politici.

Primul anunțat este Flaviu Chișu, pentru Primăria Tritenii de Jos. Acesta este fost membru PDL și PPU-SL, iar acum a fost anunțat drept candidatul susținut de Partidul Mișcarea Populară.

Următorul este Virgil Păcurar, pentru Primăria Ceanu Mare. Fost primar al comunei, cu două mandate la activ, din partea PDL, Păcurar a fost ales în Consiliul Local Ceanu Mare din partea PNL, este consilier local PNL, iar acum PMP a anunțat că-l susține pentru funcția de primar. În trecuturile sale, Păcurar a negociat și cu Partidul Conservator.

Ultimul traseist susținut de PMP pare a fi chiar Lucian Nemeș, pentru primăria Turda. Informația a fost antamată, inițială, de jurnalistul – Ionel Ignat – iar ultimele „mișcări” ale PMP-iștilor turdeni, precum și atitudinea manifestată de o parte a presei locale față de Nemeș „trădează” o candidatură a lui Nemeș, la Primăria Turda, din partea PMP-ului.

Nemeș este fost membru PPDD, UNPR și PSD, iar acum pare a fi susținut de PMP pentru Primărie.

În actuala legislatură, PMP Turda a avut o atitudine „perversă”, făcând pact cu PNL pentru susținerea lui Nemeș în funcția de viceprimar, pentru ca mai apoi să treacă de partea PSD-ului, iar acum să se mute, din nou, în opoziție.

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

S-a specializat în pornografie infantilă și a fost „luat de gabori”

La data de 17 ianuarie a.c., polițiștii Brigăzii de...

Ce a început RefleqtMedia, a desăvârșit Antena 1! 8 bebeluși morți la Ginecologie 1 Cluj Napoca!

În cursul dimineții de ieri, RefleqtMedia publica articolul despre cei 4...

Traficanți de MOARTE – iată efectele secundare produse de drogul traficat la Turda

DIICOT a făcut publică substanța cu care au fost...

Bani suplimentari pentru spitalele clujene – inclusiv pentru Spitalul Municipal “Dr. CORNEL IGNA”

Consiliul Județean Cluj a aprobat în cadrul ședinței ordinare...
%d bloggers like this: