web analytics
Home OPINIE Editorial Suntem conștienți că mulți ne-ar vrea prăjiți la foc mic...

Suntem conștienți că mulți ne-ar vrea prăjiți la foc mic…

- Publicitate -
… însă asta nu o să se întâmple atât timp cât există câteva zeci de mii de oameni care ne citesc știrile, care ne apreciază și care ne susțin.
 
În ultima săptămână, RefleqtMedia și managerul său, Ovidiu Adrian Bucur, au fost țintele unor atacuri abjecte, venite din partea unui ONG turdean care, cică, promovează democrația.
 
Suntem acuzați de faptul că RESPECTĂM prevederile legii 31/1990, dar și cele ale legii 98/2016.
 
Suntem acuzați că prestăm servicii publicitare, în loc „să muncim ceva” … un lucru mai comunist, bolșevic și retardat n-am auzit niciodată.
 
Suntem acuzați că „suntem asistați social”, însă din taxele și impozitele plătite de noi sunt finanțate câteva ONG-uri și muuuulți asistați sociali.
 
Practic, se încearcă o murdărire a presei locale, pentru ca ei – membrii acestui ONG sinistru, să scape bazma curată și să iasă drept marii salvatori ai Turzii … ei bine nu, nu vom pune armele jos, nu vom abandona munca și cu siguranță nu ne vom opri activitatea redacțională.
 
Dacă sponsorul principal al acelui ONG ar avea ouțe în pantalonași, ar face publici banii care-i vin de la Guvernul MAGHIAR sub formă de subvenții, dar și sub formă de contracte de … prestări servicii.
 
Totodată, dacă președintele acelui ONG ar avea un dram de bun simț, și-ar găsi un job … n-ar sta șomer, pe spatele turdenilor, pentru ca apoi să le promită că le va rezolva problemele.
 
Ipocrizia e soră cu unii ONG-iști!

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii