fbpx
HomeOPINIEȘtii că trăiești într-o țară de habotnici creștin-ortodocși când două site-uri de...
spot_img
spot_img

Știi că trăiești într-o țară de habotnici creștin-ortodocși când două site-uri de profil sunt în top creșteri pe trafic.ro

spot_img
- Publicitate -
spot_img

În contextul în care Ministrul Economiei, Eugen Teodorovici, a relansat ideea impozitării veniturilor Bisericii Ortodoxe Române, am descoperit un lucru cel puțin interesant.

Pe site-ul trafic.ro, cele mai spectaculoase creșteri de audiență le înregistrează două site-uri cu profil creștin-ortodox.

Astfel, site-ul crestinortodox.ro a înregistrat o creștere de peste 141 de mii de utilizatori în ultima lună, iar site-ul noutati-ortodoxe.ro a crescut cu peste 92.000 de unici.

În condițiile în care se presupune că România este un stat secular și tot mai mulți români au acces la internet și informație, pare cel puțin ciudat această creștere de trafic pentru cele două site-uri cu profil ortodox.

Însă, România este țara în care cozile la pupat de moaște sunt mai lungi decât cele de la biblioteci, iar consumul de cărți este învins detașat de consumul de … bere, mititei și semințe.

Aceasta e țara în care trăim!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: