web analytics
Home OPINIE Regulamentul General privind Protecția Datelor a dat peste cap rapoartele de trafic,...

Regulamentul General privind Protecția Datelor a dat peste cap rapoartele de trafic, dar RefleqtMedia a găsit soluția

- Publicitate -

Nu o spunem numai noi, ci mai multe instituții mass-media din România și totul se datorează implementării Regulamentul General privind Protecția Datelor, adoptat în 25 mai, pe întreaga suprafață a Uniunii Europene.

Astfel, atât trafic.ro, cât și Google Analytics dau rateuri atunci când vine vorba despre localizarea unicilor de pe un anumite site, deoarece mulți dintre utilizatorii de internet refuză să-și facă publice datele de identificare.

Așadar, pentru a reuși o analiză reală, fără cusur, RefleqtMedia a apelat la un monitor de trafic cu servere dinafara Uniunii Europene, și anume QuantCast.

Acest sistem de măsură pentru traficul de pe site-urile web garantează o măsurătoare exactă, întocmai cu performanțele site-urilor înscrise pentru măsurare.

În timp ce serverele situate în Europa au o opțiune „Not set” sau „Unknown” pentru caracterizarea acelor useri care nu-și dezvăluie locația ip-urilor, Quantcast nu se supune legilor europene și prezintă traficul „la milimetru”.

Prin urmare, suntem fericiți să vă anunțăm că în luna septembrie, RefleqtMedia a înregistrat următoarele date de trafic:

Cluj Napoca: 10011 unici
Turda: 2889 unici
Câmpia Turzii: 2699 unici
Luduș:2081 unici
Târgu Mureș: 1485 unici
Aiud: 489 unici
Ocna Mureș: 218 unici

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii