web analytics
Home OPINIE Editorial RefleqtMedia își suspendă activitatea!

RefleqtMedia își suspendă activitatea!

- Publicitate -

Ne-a impresionat mesajul transmis de Ștefan Mandachi, patronul restaurantelor Spartan mai mult decât ne-au impresionat sosurile de la restaurante.

Așadar, pe 15 martie, la ora 15:00, preț de 15 minute, în plin proces de selecție a contractelor de publicitate pentru Compania de Apă Arieș, ne vom suspenda activitatea, în semn de protest față de ritmul de melc în care se construiesc autostrăzi, în România.

Și noi, echipa care construiește RefleqtMedia, am avut prieteni care-au murit în accidente rutiere, din cauza lipsei autostrăzilor.

Și noi ne numărăm printre românii nemulțumiți de infrastructura rutieră, de lipsa de alternative, de practic tot ce înseamnă Ministerul Transporturilor, de la calea rutieră, la cea feroviară, aeriană și maritimă.

„Am condus prin toată România, de la Maramureș, la Constanța. Sunt sătul până în gât de indolența umflaților și parveniților din ministere. Nu se mai poate. Nu am fost provocat de nimeni să mă alătur acestei campanii, însă îndrăznesc să provoc trei oameni de afaceri din Turda și Câmpia Turzii.

Sorin Moldovan – Viamso, Ciprian Dorin Rusu – Bema Prodserv , Doru Chiper – Darvision Internațional; vă provoc să vă suspendați activitățile firmelor vreme de 15 minute, în 15 martie, la ora 15:00.

Dovediți oamenilor că vă pasă și că sunteți o forță!”, spune Ovidiu Adrian Bucur – managerul RefleqtMedia.

ȘI NOI VREM AUTOSTRĂZI ÎN ROMÂNIA!

VREM ȘI CĂI FERATE!

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii