fbpx
HomeOPINIERaluca P. se teme de dildo-uri și refuză să discute cu presa...
spot_img
spot_img

Raluca P. se teme de dildo-uri și refuză să discute cu presa locală

spot_img
- Publicitate -
spot_img

O nouă știre, apărută ieri, a întinat imaginea orașului Câmpia Turzii, după ce tot în acest an, drogul zombie și – mai devreme – asfaltarea la pungă – au cauzat un nivel similar de publicitate negativă pentru orașul nostru.

Singura problemă este că, de această dată, a fost pătată și imaginea unei unități școlare de prestigiu din oraș – Liceul Teoretic „Pavel Dan”.

Astfel, mâhnită de faptul că a primit prin curier o carte de gramatică și o cutie de dildo-uri, Raluca P. – profesoară de limba și literatura română la acest liceu, și-a reclamat elevii la Poliție.

Nu știm cine a fost cu ideea contactării televiziunii naționale, dar știm că profesoara de română refuză să discute cu mass-media locală, pentru a-și spune punctul de vedere.

Cât privește acuzația de hărțuire – codul penal spune: „(1) Fapta celui care, în mod repetat, urmăreşte, fără drept sau fără un interes legitim, o persoană ori îi supraveghează locuinţa, locul de muncă sau alte locuri frecventate de către aceasta, cauzându-i astfel o stare de temere, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 6 luni sau cu amendă.

(2) Efectuarea de apeluri telefonice sau comunicări prin mijloace de transmitere la distanţă, care, prin frecvenţă sau conţinut, îi cauzează o temere unei persoane, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă, dacă fapta nu constituie o infracţiune mai gravă.”

Având în vedere plângerea penală efectuată de profesoară, nu știm de ce s-a temut mai tare, de dildo-uri sau de cartea de gramatică 🙂

Probabil, începând de acum, la orele de Muzică se va cânta piesa: „Nu mi-e frică, nu mi-e frică de … dildău!” 🙂

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: