web analytics
Home OPINIE Pentru că nu-i tace gura, candidatul PMP la Primăria Ceanu Mare era...

Pentru că nu-i tace gura, candidatul PMP la Primăria Ceanu Mare era să fie „mângâiat” de colegi

- Publicitate -

O vorbă românească spune că există un moment în care trebuie să vorbești și un moment în care trebuie să taci.

Ei bine, Păcurar Virgil, candidatul PMP la Primăria Ceanu Mare, a cam încurcat borcanele și a vorbit, când trebuia să tacă, motiv pentru care și-a pus în cap TOT CONSILIUL LOCAL CEANU MARE.

S-a întâmplat la ultima ședință de consiliu când, spre finalul acesteia, Păcurar (fost primar al comunei cu 2 mandate la activ și activitate …vom vedea în curând) a luat cuvântul și s-a apucat să-și beștelească toți colegii din Consiliu pe care i-a numit „marionete” „penali” și alte apelative nedemne de un candidat la Primărie.

Sursele noastre ne spun că, în momentul în care Păcurar s-a apucat de „lătrat” … au „lătrat” și alți colegi din Consiliu, dar au lătrat mai tare decât Păcurar. Defapt, au lătrat atât de tare încât fostul primar a început să cam tremure și și-a pierdut „piuitul”.

„Puțin a lipsit să nu-și ia o scatoalcă după cap, la cât de urât vorbește în Consiliu”, ne transmite una dintre surse.

„De când a intrat în CL n-a făcut altceva decât să ne jignească, să ne acuze și să facă scandal. I-am spus – băi omule, tu ai fost 8 ani primar și s-a văzut ce a rămas după tine. Amu taci și lasă-ne pe noi să ne facem treaba că nu-ți are nimeni baiu.”, ne spune altă sursă.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -