web analytics
Home OPINIE Pamflet Tulai doamne! SE SIFONEAZĂ BANI PRIN „STICLA ARIEȘUL TURDA!”

Tulai doamne! SE SIFONEAZĂ BANI PRIN „STICLA ARIEȘUL TURDA!”

- Publicitate -

Gata! Până aici! Chemați DNA-ul, DIICOT-ul, Garda Felină și Gardienii Galaxiei! Gruparea de hipsteri care vor să ajungă la butoanele Turzii au găsit mega-sifonul de scos bani publici, prin intermediul unui club sportiv.

„Banii sunt plătiți din bugetul local, indiferent dacă e campionat sau nu, inclusiv pentru lunile în care nu sunt meciuri și nu sunt deplasări. ”Cine e chiar așa de prost să creadă că fotbalul costă 100.000 de lei în iulie,  la fel cât cost în aprilie când sunt meciuri, cu cheltuieli de deplasări și arbitri? Ai crede că fotbaliștii sunt lună de lună în cantonamente costisitoare. ”, spun voci din sportul local.”, scrie infoaries.ro.

Deci, în accepțiunea unora, Primăria Turda ar sifona aproximativ … 200.000 de lei (aferenți lunilor iulie și ianuarie, în care nu sunt meciuri și, deci, n-ar exista costuri la fel de mari, nu?)

Păi … defapt adevărul este mult mai simplu: 

-la toate cluburile sportive care se respectă, salarizarea antrenorilor și a sportivilor profesioniști nu încetează în lunile în care nu există meciuri.

-pe de altă parte, există luni în care echipa este angrenată în 2 competiții (Cupă și campionat), iar cheltuielile cu arbitrajul, deplasările, întreținerea bazei sportive și a echipamentelor costă mai mult decât în alte luni.

-rezultă, pe cale de consecință, o compensație firească, din punct de vedere financiar, între lunile alea „inactive” și alea active.

Dar … pe de altă parte, atât „vocile din sportul turdean”, cât și InfoArieș.ro au uitat un singur, minim de altfel, aspect: TOȚI BANII PE CARE PRIMĂRIA TURDA ÎI DĂ LA ACS STICLA ARIEȘUL TURDA SUNT VERIFICAȚI DE CURTEA DE CONTURI … și dacă sunt verificați, înseamnă că-i puuuuțin cam greu să-i sifoneze, nu? 

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -