web analytics
Home FEATURED Festivalul Pestelui 2021 va fi organizat pe strada Aurel Vlaicu!

Festivalul Pestelui 2021 va fi organizat pe strada Aurel Vlaicu!

- Publicitate -

Strategia infailibila, pe termen scurt, mediu si lung, a celui mai apreciat primar din istoria Campiei Turzii, este cu adevarat impresionanta!

Prin lucrarile de … sa zicem… reabilitare a strazii Aurel Vlaicu, mega-primarul de la Campia Turzii a reusit sa impuste 3 iepuri dintr-un foc (desi doar camarazii sai au permis de vanatoare).

  1. Prin cele 3 lacuri de acumulare formate pe strada Aurel Vlaicu, dupa interventia utilajelor care au sapat, dar n-au asternut macadam, s-a creat o noua locatie de agrement, perfecta pentru cel mai tare festival de mancat gratis, din banii altora. Astfel, editia 2021 a Festivalului Pestelui Mancat de Lojigan si-ai lui se va organiza pe trama stradala de pe Aurel Vlaicu.
  2. Dupa cum vedeti, s-a lasat frigul, astfel ca – pentru prima data in istorie, Campia Turzii va avea 2 patinoare. Cel inceput, dar neterminat din Berc si cel implementat pe strada Aurel Vlaicu, dupa ce vor ingheta lacurile de acumulare.
  3. Strategia de exceptie a edilului ghirisean aduce si beneficii limbii romane. De cand s-au format cele 3 lacuri de pe Aurel Vlaicu, atat soferii cat si pietonii au inventat injuraturi nou-noute, patentate la OSIM.

Felicitari sincere, Dorin Lojigan!

ACEST ARTICOL ESTE UN PAMFLET, PRECUM ESTE SI STRATEGIA PRIMARULUI. 

TOTUSI, GROPILE SI BALTILE SUNT REALE!

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -