web analytics
Home OPINIE Editorial Ovidiu Bucur: „Mă, voi numa' de frică știți?”

Ovidiu Bucur: „Mă, voi numa’ de frică știți?”

- Publicitate -

Sunt mâhnit, dezamăgit și siderat de concitadinii mei, pentru că din câte observ în ultima perioadă, singurul lucru care-i ține în frâu este frica viscerală.

Simț civic … au uitat demult de el. Înțelepciune … au renunțat la ea, nu, nene, doar de frică știu!

De ce spun asta? Păi în ultimele două zile, mai exact alaltăieri și ieri, pe fondul înmulțirii numărului de infectări cu Coronavirus (fără să știe locația exactă a acestora), Câmpia Turzii a fost pustie. Oamenii au stat în casă, au respectat regulile, au respectat distanțarea socială.

Acum, după ce s-a aflat că mai bine de o treime din cazurile de coronavirus sunt în zona Moldovei … ai noștri din Câmpia efectiv au luat-o razna. Iar s-au umplut străzile, iar s-au plimbat toți pe unde vor.

Ba mai mult, dacă în ultimele două zile, Poliția venea FRECVENT pe străzi, urlând din megafoane să „stăm acasă”  astăzi n-am văzut decât un echipaj de Poliție Locală făcând acest lucru.

Oare … vrem să devenim Lombardia de România? Oare autoritățile o lasă mai moale bazându-se pe bunul simț al cetățenilor? Acest bun simț nu există, pentru că oamenii știu doar de frică.

De-asta … îmi calc pe mândrie și spun că e mai bine ca lumea SĂ NU ȘTIE unde și în ce județ sunt cele mai multe infectări, pentru că cei din celelalte județe și-o iau în cap și renunță la a fi prevăzători, civici și își sapă singuri groapa!

Oameni buni, STAȚI ÎN CASĂ! Chiar dacă s-au vindecat astăzi 5 oameni la Cluj și chiar dacă dintre toate cazurile raportate, doar 2 sunt din Câmpia Turzii, 3 din Turda, 1 din Cheia și 1 din Bolduț … de ce să riscăm? 

STAȚI ÎN CASĂ și AVEȚI RĂBDARE!

Nu … nu e de la antenele 5G, nu nu este ceva gaz sarin … nu, nu este o conspirație, este o PANDEMIE, o boală pentru care NU EXISTĂ TRATAMENT!

Dacă ieșim toți afară și ne îmbolnăvim prea mulți … adică vreo 2000 deodată, vor paraliza toate spitalele și totul se va transforma în haos. Chiar dacă ar fi să ne îmbolnăvim, hai să o facem pe rând, astfel încât să crească șansele de a ne face bine, mai repede!

STAȚI ÎN CASĂ DACĂ VĂ PASĂ!

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -