fbpx
HomeOPINIEEditorialOvidiu Bucur: „Ei reprezintă finețea execuției, în ciuda jegurilor”
spot_img
spot_img

Ovidiu Bucur: „Ei reprezintă finețea execuției, în ciuda jegurilor”

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Iată că s-a mai încheiat un sezon handbalistic, iar echipierii de la AHC Potaissa Turda au demonstrat, încă odată, că de la an, la an sunt mai puternici, mai entuziaști și cu mai frumoase rezultate.

Dacă anul trecut ne bucuram pentru finala jucată în Cupa Challenge și pentru Locul al 4-lea obținut în Liga Zimbrilor, iată că astăzi ne bucurăm pentru lucruri mult mai mari.

Galben-albaștri sunt câștigătorii cupei Challenge și au câștigat medaliile de bronz în Liga Zimbrilor. Altfel spus, în sezonul care tocmai s-a încheiat s-a atins apogeul, de până acum, pe plan handbalistic, la Turda.

Spun „până acum” deoarece nu pot să cred că magnificii noștri nu se vor autodepăși în anii ce vor urma, iar din acest motiv ei merită felicitați.

Tocmai de aceea am ales să tac, până acum, la grohăielile scuipate isteric de penibilii de la T9, care au acuzat handbalul turdean de faptul că ar fi prea finanțat și că liderii administrației locale, în frunte cu Cristian Matei, culeg laurii de pe urma performanței sportive.

A venit, așadar, momentul să dăm cărțile pe față.

Nu o iau pe ocolite și spun clar: dacă primarul actual al Turzii, Cristian Matei, nu se implica și nu căuta soluții pentru echipa de handbal, acum nu aveam handbal de performanță la Turda. Să nu uităm că în 2014, AHC-ul era într-o situație gravă, fără bani, în pragul desființării. Atunci soluția a venit de unde nu se aștepta nimeni, de la Cristian Matei, care era director general al Companiei de Apă Arieș și președinte al Consiliului de Administrație la Turda Salina Durgău SA.

Deci, dincolo de orice, este absolut normal ca Matei să fie premiat și felicitat pentru faptul că a dat o gură de aer acestei echipe, când avea nevoie mai mare.

Pe de altă parte, același Matei a convocat întâlnirea cu oamenii de afaceri din 2016, imediat după ce a ajuns primar, pentru a atrage mai mulți sponsori către echipă … și a reușit.

Aceiași nebuni de la T9 l-au atacat pe colegul de breaslă, Gelu Florea, afirmând că trage foloase de pe urma handbalului. Dacă o face sau nu este problema autorităților de control economic, dar știm cu toții că fără transmisiile de pe TurdaNews, handbalul turdean nu era atât de cunoscut cum este acum.

În fine, trebuie felicitați antrenorii, Horațiu și Ovidiu Gal și președintele, Flaviu Sâsâeac, alături de toți jucătorii, care împreună formează AHC Potaissa Turda și care au demonstrat că pot, că au valoare și că își merită banii ăia puțini pe care-i câștigă lunar, pentru că au adus performanță la Turda și au pus orașul nostru pe harta internațională a handbalului.

În rest… băieți, continuați treaba bună și succes la anul în EHF și în Liga Zimbrilor!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: